søndag 29. november 2009

The 39 clues en falsk tone

En falsk Tone

Forfatter: Gordon korman

Publiserings dato: 2009


språk: Norsk


sider:
174

alders gruppe:
10+

Bok nr:
2


the 39 clues er en serie basert på 10 bøker og en falsk tone (One false note) er bok nr 2 der den spenende jakten på de 39 sporene fortsetter.


Handlingen
historien fortsetter i wien der de letter etter sporene, det begynner å bli mere eksjen men ikke for volsomt. Nelli Gomez er barnevakten derres eller som sakt au pair derres som reiser som den voksne i lag med amy og dan. De letter i historiske steder og bibeliotek sporet som de fant i paris førte dem til mozart. jakten er akurat startet i the 39 clues LES BØKENE SAMLE KORTENE OG DELTA I SPILLET
spill spillet på www.the39clues.no eller www.the39clues.com



utdrag fra boka
Da jonah Wizard og faren hans kom tilbake fra slippfesten for DVD-en, blussende av triumf, fant de hotellets vedlikeholdsfolk i full sving med å feie opp glasskår fra marmorgolvet.
Begge løp bort under lysekrona hvor de hsdde gjemt nannerls dagbok.
den mørke silhuetten var ikke der.
Noen krystaller hang og dinglet løst.
"Dere lovet jonah ekstra vakthold!" raste herr wizard til hotelldirektøren, som hadde stått opp av senga for å unnskylde seg overfor sin very important gjest.
"vi tror det var harmløst, mein herr," beroliget direktøren.
"En elskovssyk pike, bare. Deres så talentfulle sønn har den virkningen på unge damer, ja?"
Wizardene trodde ikke et ord av det.

Det var nok ingen fan, nei, som hadde brut seg inn i suiten og stjålet Nannerl Mozarts dagbok.
(fra side 51 og 52)

Min menig om boka
jeg digger alle the 39 clues, den er veldig spenende, det ting som skjer hele tiden, det er ikke ofte det er en side ut at det skjer noe. denne boka anbefaler jeg til alle over 10år . Jeg liker boka fordi jeg får vite mye om ting jeg ikke viste før rundt i verden på en spenende måtte og lærer veldig mye om geografi på en Action, mystisk og spennende måte.
Terningkast blir en svak men fornøyd femer:)